onsdag 6. januar 2010

Syk bebis!

I går våkna Sara med 38,6 i feber og veldig stygg hoste. :( Oppbrakt over at min datter var "så syk" ringte jeg til legevakta med klomp i halsen og fikk time....lo litt av meg selv etterpå...bra tuppete! Hehe.

De sjekket henne og stakk i fingeren hennes for å sjekke crp, men alt virka fint. Var et virus sansynligvis...
Hun var veldig pjusk i hele går, og sutra masse, fikk ikke sovet så lenge i gangen heller. Jeg hadde henne i armene mine så godt som hele dagen..

Skrikinga ble verre utover kvelden, og selv om hun var utrolig sliten, sovna hun ikke så godt at jeg kunne legge henne fra meg, ikke i sin egen seng og ikke ved siden av meg i senga. Hun våkna hver gang. Håvar var opp en runde i natt så jeg fikk sove litt, etter en times tid tok jeg over så han fikk sove til han skulle opp på jobb i dag. Jeg tok henne med meg på rommet igjen i halv fire tiden, da sov hun godt, men ikke om jeg torde å legge henne fra meg, så jeg satt i senga med et pledd og noen puter bak ryggen og holdt henne. Etter å ha sittet slik en good stund, så tenkte jeg at nå fikk det briste eller bære, jeg trengte mer en en time med søvn, så jeg fikk lagt henne ned ved siden av meg, og jammen så sov hun nesten til klokka ti i dag! :) Etter litt mat så sovna vi like godt igjen begge to. Jeg sto opp i ett tida, Sara våkna rundt halv to. :)

I dag har hun ikke hatt noe feber, og har nesten ikke hostet i det hele tatt. :) Hun har vært i fin form og vært veldig fornøyd og goddemt.

Ang. legging så sovna hun helt av seg selv i kveld, etter litt "shitprat" med pappan. :) Ble litt seinere før hun blekka i kveld da, var vel mellom halv elve og elve tenker jeg, men det er ikke så rart med tanke på at hun sov så himla lenge i dag, og kanskje kan det ha noe med at hun sov dupp fra halv fem til åtte også?? :p

Har sortert klærne til Sara i dag. Hun vokser!! Alt i str 50 og 56 har jeg fjerna nå, og bare de klærne ble ei hel stor pappeske!! :O Mye av det har hun ikke bruk heller.... Det morsome var at jeg kunne finne fram nye klær da! :) Hun har MASSE klær i str 62, og litt i str 68, men de er det en stund til hun kan ta i bruk enda...
Det er utrolig stor forskjell i størrelsene ser jeg... En body hun fikk til jul  som var i str 80, og det er vel rundt et år? Vel, den var MINDRE enn en annen body hun fikk som var i str 68/74, som er 6-9 mnd... da snakker vi 2-3 cm forskjell.... "Snedi!"

Ellers kan jeg nevne at jeg gleder meg til blueray-spilleren som Håvar har bestilt, kommer! :) Og alt det andre...bl.a. en universal fjernkontroll.... det blir NICE! Drittlei av å alltid ha 3 fjernkontroller liggende fram...Det er ROT!

I morgen, hvis formen til Sara er like god, så drar vi på barseltreff! :)

Nå er det derimot natt, og jeg benytter sjansen til å ta en velfortjent, lang, varm dusj! ;)

Shallabais!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar