søndag 11. april 2010

Syk bebis!

Lille Sara pi er syk! :(
Stakkar lille bebin er kokende forkjøla. Snørr og slim og sikkel i en salig blanding til en hver tid nå. Normal leggetid for lille er jo halv sju, men nå, klokka halv elve, har hun endelig sovna. Hun sovna litt tidligere ikveld og, men sov da bare et kvarters tid, så vi får se nå da, hvor lenge det varer.
Er ikke helt i tipptopp form selv heller. Det prikker og skurrer i bihulene og er tung i hodet, så jeg ber til høyere makter om at det blir med det, og at ikke jeg blir ordentlig forkjøla også. Det holder nokk med en av oss i gangen tror jeg.

Ellers så har vi faktisk gjort litt i dag da. Klokka halv åtte i morrest dro Sara og jeg til Fevåg og vekte hele gjengen. :p Der fikk vi frokost, Sara sov seg en god dupp, og ellers bare koste vi oss. :) (Finner ut at MME før dupp i stedet for puppen er lurt!!)
Var hjemme i tre tida, og etter middagen, en dupp og litt avslappning så dro vi på besøk til Gudfaren til Sara, Stian. :)
 
Det var selvfølgelig ikke før vi kom hjem, en halvtime over Saras egentlige leggetid, og etter kveldsmaten at forkjølelsa slo ut for fullt.. Det at vi var hjemme så seint gjorde selvfølgelig at Sara i tillegg ble skikkelig overtrøtt, og dette ble IKKE en god blanding.. Hun har til og med kasta opp litt ikveld
 
Anyways....hun sover nå, og det er det viktigste!  Håper hun får seg en goood natts søvn. Det er ikke noe som hjelper mer for en liten syk kropp å få godt m søvn og hvile.
Nettopp derfor skal vi legge oss nå...Håvar sufser og nyser fælt han også nå, så man er litt spent på natten og morgendagen nå. Kanskje er vi sengeliggende alle tre. Hehe.

Shit...der var hun våken igjen....jaja...jeg begynner å forstå hvor denne natten bærer henn..

God natt alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar