onsdag 10. november 2010

Svimmel..

Er litt sånn ekkelt svimmel om dagen...
Har hatt det sånn en gang før for noen år siden...ikke noe annet som feilte meg da, enn at jeg ble utrolig svimmel innimellom. Ubehagelig og litt slitsomt. Da hadde jeg mageinfluensa...aldri hørt om der verken før eller etter, men det var det legen sa til meg... Denne gangen, har jeg vont i den ene mandelen i tillegg. Den har vært vond i tre dagen nå..merkelig at det bare er den ene..MEN, det kan jo godt være noe annet og...kostholdet f.eks. Jeg bør vel dra til lege å få sjekka det...har jo ikke tatt noen vitaminer i tillegg til maten i det hele tatt etter at jeg starta på lavkarbo, så det kan jo godt være jeg mangler noe, og at det er derfor jeg er svimmel om dagen...ikke vet jeg.

Julegaveønsker til Sara er oppdatert på venstre side her! :) Blir selvfølgelig glad for alt, ikke bare det som står der. Bare greit å skrive ned en del jeg kommer på, så jeg kan si til folk som spørr at de kan gå inne her å sjekke...jeg går ikke rundt med ønskelista i hodet.. Den blir oppdatert etterhver som jeg kommer på nye ting.

Veiedag i dag...vil ikke snakke om det. Har spist riktig, så jeg aner ikke hva som skjer...blir litt sånn "whatever" nå, kjenner jeg. Ikke i forhold til maten nei, hoho, til vekta... Er jammen meg spent på hva den viser til jul...kommer jeg til å klare målet? Sånn som vekta driver å lurer meg nå, så er jeg ikke sikker. Får hååpe det hjelper å komme i gang med trening igjen. To uker siden sist nå...ikke det at jeg ikke gidder, men det har ikke passa....Fredag, da SKAL jeg! :) Da har jeg ingen unnskyldninger. Nå blir det årskort!! ;)

Hvis jeg står på med treninga, og er veldig påpasselig med maten så kan det hende jeg er der om to uker også...det er jo bare snakk om rundt 1 kg...da skal jeg nemlig på bytur for å kjøpe meg kjole, så det hadde vært gøy, siden den kjolen egentlig skal være belønningen min for -20 kg...MEN, jeg fortjener vel en belønning for 19-19,5 også, så shit samma! :))

Nå er det natta til svimmelhodet mitt. :S
Satser på at det føles bedre i morgen. Da er det jobb og bhg, hvis Sara er i finfin form.

Natta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar