mandag 11. juli 2011

Første natt som stor jente!

Tenkte jeg bare litt kjapt skulle fortelle hvordan første natt i den nye senga har gått. Sara sovna i ni-tida i går etter å ha pludra og kost seg i den nye senga si en halvtimes tid, etter en litt røff start. Sara har sovet hele natta uten en eneste lyd, helt til vekkerklokka til pappan begynte å bråke kl 05.15. Irriterende at hun skal våkne av den, VELDIG faktisk, men hva skal man gjøre da...? Heldigvis kan det se ut som at hun liker den nye senga si, for hun lå en time og pludra for seg selv, mens jeg så vidt rakk å døse av litt innimellom. Da klokka var rundt kvart over 6 så gikk jeg inn til henne, og da lå hun fortsatt i senga si og var bare blid. Herlig! :)

Alt i alt en forholdsvis smooth overgang der altså, så får vi bare krysse fingrene for at kveld og natt nr 2 går like greit, og at hun finner det for godt å sove LITT lenger enn til kvart over fem den andre morningen i ferien vår! :)

Planen i dag er ikke lagt.. Lurer på om vi skal gå oss en liten tur litt senere her. Gjøre unna litt husarbeid kanskje. Muligens kjøre en tur til Rissa hvis noen vil møte oss der.. Tar det litt som det kommer. :)

Ha en fin mandag! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar