mandag 15. august 2011

Godt med fri!

Renathesnuppa ble med meg til jordmortimen min. Hun fikk så klart bli med inn, så hun fikk høre hjertelyden til gutten i dag. :) Alltid herlig å høre den, selv om jeg vet at alt er bra der inne, så aktiv som han er. :) Han følger kurven sin perfekt i følge symfyse fundus-målet. Ligger ikke akkurat på den røde streken da, vi ligger litt over, men fortsatt innenfor det grønne "normal-feltet", men det gjorde jeg med Sara også, og hun kom jo ut litt under gjennomsnittet, så er ikke redd for å få en 5kg's baby...ikke så lenge han følger kurven iallfall, og jeg har iallfall fått bekrefta at han vokser perfekt, selv på lavkarbo! ;)

Jeg har bare latet meg i dag. begynner å kjede meg litt, og savner snuppa som er i barnehagen. Er spent på hvordan hennes dag har vært, og om det har gått fint uten å sove dupp... Håvar henter henne til vanlig tid, så han slutta vel litt tidligere i dag. De er vel hjemme om en halvtimes tid.

Fram til da får jeg prøve å rydde litt rundt meg her....Har slappa av masse i dag, så nå kjennes det helt greit ut å bruke litt energi på å rydde.. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar