fredag 16. september 2011

Troll!

Ja, det finnes mange slags troll. Selv har jeg ett lite ett, ett rampetroll! Sånn ser det ut:
 Jeg skal nå fortelle en bitteliten røverhistorie om dette trollet.

Det var en gang, en torsdags kveld. Det var like før trollet skulle legge seg. Trollet hadde fått mat, stelt seg, pusset tenner, og sett sin faste halve time med barne-tv for kvelden. I det mammaen fortalte trollet at det nå var tid for legging, så kjente trollet at dette var det da slettes ikke enig i. 
Det er ofte da rampen dukker opp, rampetrollet.
Denne kvelden var det en stakkars plante som fikk gjennomgå. Ja, det er også ofte sånn, at når rampetrollet dukker opp, så MÅ noe få gjennomgå! 
Trollet stilte seg ved den fiiineste og største planten som mammaen hadde i hus, og tusket den skikkelig!
Mammaen ble streng og gav klar beskjed om at det DER var IKKE greit. Trollet bare flirte, og fortsatte så blomstene fløy!
Mamman måtte reise seg for å få stoppet det hele, og da trollet så det, så lo hun hysterisk og syntes det hele var helt forferdelig spennende!! Planten til mammaen lå til slutt langflat på gulvet av den intense tuskingen, og flere blomster hadde falt av, og innen mammaen kom seg bort til planten hadde trollet rømt! Hele dramaet utspant seg i løpet av sekunder. Mammaen er ikke så rask, da hun fortiden er svær som ett fjell, noe trollet VET å benytte seg av. 
Da mammen omsider fikk fatt i trollet lo hun fortsatt hysterisk! Mammen kokte!
Streng beskjed om å si godnatt til pappaen, null lesing, null sang, rett i seng, lyset av og godt natt! Ikke mere dikkedarier og tull!! Ferdig!
 Om trollet ble trist og leit for å ikke få lese bok, og ikke få synge sang? Om trollet syntes det var dumt at mammaen var sinna? ÅÅÅNeida...mammaen ble hånledd av, heeeeeele veien ut av soverommet!! HYSTERISK! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Da døren ble lukket ble trollet stille.
Det sovnet omtrent med det samme.

Og snipp, snapp, snute, så var det bittelille eventyret om trollet og planten ute!
<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar